Terug naar marktplaats overzicht

Marjolein Meijers Band

Naam aanbieder/vraagsteller
Marjolein Meijers
Naam voorstelling
`Oud en Nieuw`
Soort dienst / product
Cabaret & Kleinkunst
Prijsindicatie
€850- ex
Doelgroep
alle leeftijden
Duur
90
Speelperiode
2015-2016
Omschrijving

Marjolein Meijers kent u misschien nog van het duo `De Berini`s`. Daarmee reisde zij meer dan 25 jaar langs alle grote zalen van Nederland.Marjolein speelde meer dan 10 jaar samen met oa. Jan Rot.

Sinds 2005 samen met de broers Walter en Onno Kuipers vormen zij ze Marjolein Meijers Band. Nederlandse teksten, eigen liedjes, Ierse deunen, vette cajun, `Oud en Nieuw` ontroert, laat lachen, swingt en geeft veel warmte en herkenning door alle oprechte verhalen.

Walter Kuipers speelde o.a. met Fred Piek ( Fungus) Peter Blanker en Berini`s. Onno Kuipers speelde o.a. bij Louisiana Radio en 4tuoze Matroze en Berini`s. Samen spelen zij al een leven lang Ierse muziek.

Marjolein Meijers
Contact

Marjolein Meijers

Marjolein Meijers

T 078-631 3442

M 06-4525 2304

E marjoleinmeijers@gmail.com

Marjolein MeijersWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.