Terug naar marktplaats overzicht

Mariska van Kolck in het openluchttheater

Naam aanbieder/vraagsteller
I&L Entertainment
Naam voorstelling
Mariska van Kolck in concert
Soort dienst / product
Muziektheater
Prijsindicatie
In overleg
Doelgroep
Volwassenen
Duur
75
Speelperiode
Zomer 2020
PDF
Omschrijving

Naast hoofdrollen in grote musicals als 42nd street, Op hoop van zegen, De Jantjes en Beauty and the beast, is Mariska van Kolck vooral een vakvrouw die schijnbaar moeiteloos elk publiek voor zich weet te winnen met haar warme karakter, haar karakteristieke stem en haar oneindige energie.

Tijdens dit heerlijke concert zingt ze een grote diversiteit aan nummers en vertelt ze ontroerende en hilarische anekdotes uit haar rijke carrière.

Doe jezelf een groot plezier; luister, dans en zing mee…en vooral…heb een heerlijke tijd met Mariska van Kolck

I&L Entertainment
Contact

I&L Entertainment

I&L Entertainment Ilse van den Heuvel ilse@il-entertainment.nl 06 17 47 60 44

I&L EntertainmentWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.