Naam aanbieder/vraagsteller
TC Management
Naam voorstelling
Wrijving
Soort dienst / product
Cabaret & Kleinkunst
Prijsindicatie
op aanvraag
Doelgroep
volwassenen
Duur
90
Speelperiode
hele seizoen
Omschrijving

Zonder Wrijving geen Glans!
Wrijving is een muzikaal cabaretprogramma vol humor, met ontroering, maar vooral een feest van herkenning. De input van een man en van een vrouw, leidt dat tot inspirerende inzichten, mooie momenten of toch vooral tot wrijving?

Marij van den Boom wordt muzikaal, maar ook theatraal begeleid door gitarist Kornelis Lievense. Het programma bestaat uit Nederlandstalige, pure, integere en soms hilarische liedjes. Liedjes uit eerdere voorstellingen van Marij zijn in een geheel nieuw jasje gestoken, maar voor deze voorstelling is ook nieuw materiaal geschreven.

Uit de dagbladen
De Gelderlander: “Van den Boom intrigeert door pakkende luisterliedjes en recht voor zijn raap teksten die rechtstreeks uit haar vrouwenhart komen. Ze toont hierbij haar zangkunsten en acteertalent, waarbij een prachtig sprekende lichaamstaal opvalt”.

Brabants Dagblad: “Van den Boom verstaat de kunst om wat haar zelf bezighoudt, over te brengen in mimiek en gebaar, maar vooral door haar stem. Schijnbaar  moeiteloos maakt zij ingewikkelde melodische wendingen, schakelt ze van hoog naar laag en van volumineus naar minimaal, van easy listening naar totaal expressief.

TC Management
Contact

TC Management

TC Management
T 030-601 4424
E info@tcmanagement.nl
W www.tcmanagement.nl

TC ManagementWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.