Terug naar marktplaats overzicht

Mad Science theatershow + funstations (5+) – Mad Science

Naam aanbieder/vraagsteller
Zuiderparktheater
Naam voorstelling
Mad Science theatershow + funstations (5+) – Mad Science
Soort dienst / product
Cabaret & Kleinkunst
Prijsindicatie
€10,- p.p. en ooievaarspas + Vakantiepas korting van toepassing
Doelgroep
vanaf 5+
Duur
60
Speelperiode
21 juli 2021 om 14:00
Omschrijving

Kom kijken naar de gekke professor die verbluffende experimenten doet met lucht, vuur en ijs! Leer meer over bevroren koolstofdioxide en kijk naar bubbelende magische bellen, echte boerdrankjes en een douche zonder water. Voor en na-afloop van de show zijn er drie te gekke funstations waar je zelf mee aan de slag kunt.

Funstation reageerbuisjes schieten
Weet jij het verschil tussen chemische en fysieke reacties? Ontdek het tijdens deze te gekke proef. Maak een chemisch mengsel in een reageerbuisje en laat door de reactie het dopje van het buisje knallen. Schieten maar, recht op het doel!

Kaarsen knallen
Met het vortexkanon en een rookmachine kun je kaarsen uitschieten van wel vier meter afstand. De perfecte rookkringen zijn het vizier en de kaarsen het doel. Dus geen kaarsen uitblazen, maar uitschieten!

Stuiterballen maken
Doink, doink, doink. Met dit proefje ga je aan de slag met mysterieuze kristallen, een druppel afwasmiddel, water en wat geduld. Je maakt je eigen stuiterbal!

Zuiderparktheater
Contact

Zuiderparktheater

Henriette Roland Holstweg 100

E sanne@zuiderparktheater.nl
M 0683445170Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.