Naam aanbieder/vraagsteller
Rob Strick
Prijsindicatie
€1000,00
Duur
0
Omschrijving

Beste,

Graag zou ik mijn 10 man sterke, caleidoscopische, wereldmuziek orkest Los Pepinos Freneticos voor willen stellen om in welk Openluchttheater, waar dan ook in Nederland, een hoog kaliber, humoristisch entertainmentprogramma met muziek educatieve kwaliteiten te presenteren.
Over Openluchttheaters gesproken, ik heb zojuist, wederom, een aanvraag/boeking voor een optreden in het Openluchtmuseum in Arnhem gedaan!

Wat doen we, wat bieden we?
Een blazersensemble van 7 personen (tuba, 2 trompetten,1 bastrombone, 1 alt/sopraan,1 tenor en 1 baritonesax), 1 snarenwonder ( tres,akoestische gitaar,banjo) 1 drummer en 1 percussionist (en…iedereeen zingt ook nog !) doen werkelijk alles om te verbergen dat ze er voor hebben doorgeleerd, met het hogere doel om het publiek in een opperste staat van feeststemming te brengen.
Het repertoire van *Los Pepinos* bestaat uit een nogal afwijkende, sterk groovende mix van Mambo, Balkan, New Orléans funk, Afrobeat, Son, Salsa dura, ToP funk, Rumba, Calypso, Big Band swing, Obscure Evergreens, Brasil, Kolderjazz, Filmmuziekjes, Disco Schlagers en nog het één en ander… *Los Pepinos* is dus een feestband, gestoorde dansmuziek met een humoristische inslag zeg maar…

Mocht uw interesse zijn gewekt en wanneer u alle vragen beantwoord zou willen hebben inzake dit bijzondere bandje bel dan gerust naar Rob Strick 06-4041 7452 / 026-364 3360 of ga naar onze website waar al veel van uw vragen beantwoord zouden kunnen gaan worden: www.pepinos.nl

Met vriendelijke groet,

Rob Strick

Rob Strick
Contact

Rob Strick

Rob Strick

E rob.strick@outlook.com
M 06-4041 7452
T 026-364 3360

Rob StrickWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.