Naam aanbieder/vraagsteller
Rob Strick
Naam voorstelling
Los Pepinos
Soort dienst / product
Concert
Prijsindicatie
750
Doelgroep
van jong tot oud
Duur
120
Speelperiode
lente/zomer
Omschrijving

Het repertoire van de 10 man sterke *Los Pepinos* bestaat uit een ‘interessant’ afwijkende, sterk groovende melange van ; Mambo, Balkan, Musica Popular Brasil, New Orleans Brassfunk, Salsa Dura,Spannende filmmuziek, Afrobeat, Son, T.O.P Funk, Rumba, Boogaloo, Calypso, Obscure Evergreens,Chachacha, Kolderjazz,en nog het één en ander… *Los Pepinos* is dus een feestband, gewoon prettige gestoorde, aanstekelijke dansmuziek…! En… ze doen hierbij werkelijk alles om te verbergen dat ze er voor hebben doorgeleerd, met het hogere doel om het publiek in een opperste staat van feeststemming te brengen!!!
Kijk, luister en huiver; www.pepinos.nl

Rob Strick
Contact

Rob Strick

Rob Strick
M 06-4041 7452
E rob.strick@outlook.com

Rob StrickWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.