Terug naar marktplaats overzicht

Liften 2: Celdeling

Naam aanbieder/vraagsteller
TripleT Agency
Naam voorstelling
Liften 2: Celdeling
Soort dienst / product
Toneelvoorstelling
Prijsindicatie
op aanvraag
Doelgroep
alle leeftijden, voornamelijk dames
Duur
75
Speelperiode
op aanvraag
Omschrijving

Pistoolschot! Schreeuw! Blackout! De drie dames, die net uren hebben vast gestaan in de lift van de schoonheidskliniek, staan aan de grond genageld. Als volstrekt onbekenden stapten ze hier in en als hartsvriendinnen kwamen ze eruit. Maar wat houdt een hartsvriendin eigenlijk in en hoe ver moet je gaan voor echte vriendschap? Het zijn vragen waar de drie mee te maken krijgen tijdens hun vluchttocht naar onbekende bestemming. Vluchten voor hun verleden, vluchten voor de liefde en vluchten voor hun angsten, waaronder die van het ouder te worden. En dat op niet meer dan tien vierkante meters.   

 

Joke de Kruijf, Marleen van der Loo en Tooske Ragas zijn te zien in het vervolg op de succesvolle komedie Liften, dat inmiddels zijn tweede seizoen ingaat. Ze zijn aan elkaar gewaagd en mede dankzij de scherpe onderwerpen, sappige gossip en de herkenbare (soms gênante) situaties kan er ook weer veel gelachen worden. Oprechte gesprekken en gevatte humor: een mooie mengeling van het leven en een ode aan de schoonheid van de vrouw.

 

Liften2: celdeling is een hilarische en vlijmscherpe muzikale komedie waarbij de lachgrens van het publiek en hun lachrimpels gegarandeerd gelift zullen worden.

TripleT Agency
Contact

TripleT Agency

Postbus 101 ● 3700 AC ● Zeist

jeanpaul@tripletagency.nl

TripleT AgencyWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.