Terug naar marktplaats overzicht

Leif de Leeuw & Sem Jansen

Naam aanbieder/vraagsteller
Bureau Damen en de Heer
Naam voorstelling
Leif de Leeuw & Sem Jansen
Soort dienst / product
Muziek
Prijsindicatie
Partageverdeling 80/20 met afrekenprijs € 15,-
Speelperiode
Zomer 2021
Omschrijving

Een theatervoorstelling om bij achterover te gaan zitten en jezelf 75 minuten lang op het Amerikaanse platteland te wanen. Leif de Leeuw als begenadigd gitarist en Sem Jansen (winnaar Hit The Road 2020/SBS6) met zijn rauwe country stem. Beide spelen op gitaar akoestische versies van hun favoriete Americana songs van o.a van Darrell Scott, Brad Paisley en Chris Stapleton.

Laat je betoveren door deze heerlijke muziek vol melancholie, die zijn wortel heeft in de blues, maar waarin je ook invloeden van country, bluegrass en folk terug hoort.

https://youtu.be/HadtEzQs-FY

Bureau Damen en de Heer
Contact

Bureau Damen en de Heer

Holstraat 77
5654 BN Eindhoven

Marsha Damen

E info@damendeheer.nl
M 0627494410Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.