Terug naar marktplaats overzicht

Leif de Leeuw Band – ‘Where we’re heading’ Release Tour (tryout)

Naam aanbieder/vraagsteller
Bureau Damen en de Heer
Naam voorstelling
Leif de Leeuw Band - 'Where we're heading' Release Tour (tryout)
Soort dienst / product
Muziek
Prijsindicatie
Garantiesom € 1500,- met partageverdeling 75/25 en afrekenprijs € 15,-
Speelperiode
Zomer 2021
Omschrijving

Met ‘Where we’re heading’ levert de Leif de Leeuw band inmiddels hun 6de album af, drie volledige studio albums, 1 EP en 2 live albums. Met hun eigen muziek die zijn roots vindt in de Americana, in de stijl en sfeer van the Allman Brothers Band, hebben ze een stevige plaats veroverd in de Nederlandse muziekscene.

De Leif de Leeuw band onderscheidt zich met zijn adembenemende gitaarsolo’s, twee groovende drummers en twin-leads. Geïmproviseerde jams maken elke show uniek.

https://youtu.be/QtfzHhYWjoo

Bureau Damen en de Heer
Contact

Bureau Damen en de Heer

Holstraat 77
5654 BN Eindhoven

Marsha Damen

E info@damendeheer.nl
M 0627494410Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.