Naam aanbieder/vraagsteller
Het Theaterimpresariaat/Monkeyman
Naam voorstelling
Ariège
Soort dienst / product
Muziektheater
Prijsindicatie
1500
Doelgroep
10-90
Duur
90
Speelperiode
Hel seizoen
Omschrijving

Legiana Collective
Legiana ontstond spontaan in de straten van Zwitserland, Frankrijk en Nederland, waar de Legianas elkaar vonden in een liefde voor wereldmuziek met poëtische narratieven en een sterke groove. De stemmen van de zangeressen smelten tot natuurlijke harmonieën en de akoestische instrumentatie van gitaar, viool, cello en contrabas geeft de band een organisch geluid. Hun muziek belichaamt traditionele folk stijlen van overal ter wereld, van sensuele Latin ritmes tot Balkan dansmuziek tot cowboy songs en sea shanties, gezongen in veel verschillende talen. Recentelijk heeft de band zich met een aantal muzikanten uitgebreid tot Legiana Collective, waarin ook mandoline, trekzak, bas ukelele en drums meespelen. Trouw aan hun begin op straat, is de Legiana live show altijd levendig en theatraal en ademen de muzikanten een liefde voor het delen van hun wonderlijke muziek met het publiek.

Het Theaterimpresariaat/Monkeyman
Contact

Het Theaterimpresariaat/Monkeyman

Monkeyman, Hutten 2, 5571 VG Bergeijk

E info@monkeyman.nl
M 0497-540054Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.