Naam aanbieder/vraagsteller
Theater Stuiter
Naam voorstelling
Leespaleis
Soort dienst / product
Kindervoorstelling
Prijsindicatie
650
Doelgroep
Iedereen vanaf 4 jaar, of iedereen vanaf 10 jaar.
Duur
60
Speelperiode
t/m juli 2019
Omschrijving

Beleef samen met Julia avonturen in een Romeinse bibliotheek.
Julia woont in Nijmegen in de Romeinse tijd. Ze is een wees en heeft geen idee wie haar ouders zijn. Misschien was haar vader een Germaanse krijger en haar moeder een Romeinse prinses. Maar hoe kom je aan dat soort informatie in een tijd zonder computer en mobieltjes? Dat blijkt niet zo eenvoudig. Misschien moet ze naar het huis van Crassus gaan. Die Crassus is een vervelende oude zeur, maar in zijn huis heeft hij een kamer vol verhalen: zijn bibliotheek. Daar hoopt Julia iets te ontdekken over haar ouders. Stiekem sluipt ze de bibliotheek van Crassus binnen. Vindt ze daar de antwoorden waarop ze hoopt?

LEESPALEIS is een levendige voorstelling over het maken en bewaren van verhalen.

Theater Stuiter
Contact

Theater Stuiter

Stichting Theater Stuiter
T 020-642 8896
E theater@stuiter.nl

Theater StuiterWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.