Terug naar marktplaats overzicht

Kostuumverkoop – zaterdag 6 januari 2018

Naam aanbieder/vraagsteller
Natuurtheater De Kersouwe
Prijsindicatie
nader overeen te komen
Duur
0
Omschrijving

Kostuums van Natuurtheater De Kersouwe te koop
Heb jij binnenkort een voorstelling van je dansgroep, theatergroep, koor, toneelvereniging, school of al veel zin in carnaval? Kom dan naar de kostuumverkoop van Natuurtheater De Kersouwe. Natuurtheater De Kersouwe presenteert elke seizoen een jeugdproductie en een familieproductie. Voor deze voorstellingen ontwerpt en maakt de kostuumgroep steeds nieuwe kleding. Op 6 januari 2018 van 10.00 tot 17.00 uur is deze kleding te koop opf te huur in het spelershuis op De Kersouwe, Kersouwelaan 1 te Heeswijk-Dinther.

Prachtige kostuums
De prachtige kostuums en aankleding van de producties van de theatergroepen van Natuurtheater De Kersouwe zijn bij velen bekend. Deze unieke jurken, pakken, hoeden, jasjes en ook fournituren, stoffen en pruiken zijn te koop of te huur op de kostuumverkoop op 6 januari. Bij deze 4e kostuumverkoop zijn o.a. alle kostuums en requisieten van de productie Max Havelaar te koop of te huur. 

Maak jezelf of een ander blij met een origineel kostuum, iedereen is welkom. De toegang naar Natuurtheater De Kersouwe is die dagen via de poort aan de zijkant, vanaf het parkeerterrein de afslag naar rechts vóór de kassa.

Natuurtheater De Kersouwe
Contact

Natuurtheater De Kersouwe

Natuurtheater De Kersouwe
E dehezen@home.nl 

Natuurtheater De KersouweWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.