Naam aanbieder/vraagsteller
Koekepeer Theater
Naam voorstelling
Ieuw! Raar!
Soort dienst / product
Kindervoorstelling
Prijsindicatie
900
Doelgroep
Familievoorstelling vanaf 5 jaar
Duur
60
Speelperiode
mei, juni, juli en de eerste week van augustus 2015
Omschrijving

Koekepeer Theater, bestaande uit Rens van de Rijdt en Michelle van Daalhoff, maakt nieuwe, moderne sprookjes die zowel kinderen als hun ouders aanspreken. Ons doel is om samen met de kinderen op zoek te gaan naar antwoorden op vragen waar zij, voor ze in slaap vallen, over nadenken. Onze voorstellingen kenmerken zich door vaart en humor. We maken gebruik van weinig middelen en we geven de kinderen een actieve rol in de voorstelling, daarmee stimuleren we ze mee te denken over de inhoud en geven we ze ruimte zich hierover te uiten.
In 2015 hebben we onze vorige voorstelling, Bah! Liefde!, in diverse openluchttheaters gespeeld. Momenteel is Koekepeer Theater hard aan het werk om een geheel nieuwe voorstelling te maken om in 2016 de (openlucht-) theaters mee te veroveren. ‘Ieuw! Raar!’ gaat over mensen die anders zijn. Die er niet tussen passen. Die opvallen. Mensen die raar zijn. Maar wanneer is iemand raar? En wat is dan normaal? En wie bepaalt dat eigenlijk?

Voor boekingen of meer informatie, neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze nieuwe website wordt in januari 2016 gelanceerd.

Koekepeer Theater
Contact

Koekepeer Theater

E info@theatercollectiefkoekepeer.nl

Michelle van Daalhoff
M 06-4023 6543

Koekepeer Theater



Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.