Naam aanbieder/vraagsteller
Bureau Vanaf 2
Naam voorstelling
Het Kleurfeest (2+)
Soort dienst / product
Festival
Prijsindicatie
€ 675,- uitkoop
Doelgroep
2+
Duur
90
Speelperiode
2019
PDF
Omschrijving

Een muzikaal tekenavontuur op (bijna) alle locaties denkbaar!

 

Kinderen ontmoeten en inspireren elkaar al tekenend op het grote speelvlak en werken zo samen met twee tekenaars aan een groot kunstwerk. De muzikale omlijsting werkt betoverend. De zanger/gitarist brengt live liedjes uit de hele popgeschiedenis.

Eens iets anders van het Kleurcollectief?
Tekenaars Gerard de Bruyne en José Vingerling brengen naast Het Kleurfeest ook Een wereld van papier. Vrolijk gekleurde vogels vliegen door het Vondelpark en de shirts en sokken hangen aan waslijnen. Een knipoog naar de echte wereld. Het is de verzamelnaam van tekenactiviteiten voor elke gelegenheid. 

Bureau Vanaf 2
Contact

Bureau Vanaf 2

Meer weten? Kijk op www.vanaf2.nl/artiesten of neem vrijblijvend contact met ons op.

Saskia Postma
Bureau Vanaf 2 

saskia@vanaf2.nl 
T 020-636 6860

Bureau Vanaf 2Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.