Naam aanbieder/vraagsteller
Mulders Music Events
Prijsindicatie
2250
Duur
100 minuten
Omschrijving

TOP 2000 UNPLUGGED

Top 2000 UNPLUGGED bestaat uit drie muzikanten die liedjes uit de Top2000 op akoestische wijze  ten gehore brengen. Geniet van veelal Engelstalige liedjes en ook een aantal Nederlandstalige liedjes.

Marcel Mulders (zang/gitaar), Erik Verhoef( gitaar/zang) en Merijn Den Boer( piano/zang)  hebben een aantal speciale en verrassende muzikale uitvoeringen uitgewerkt van diverse grote hits.

Deze 3 mans formatie neemt u mee naar de sferen van de MTV UNPLUGGED sessies die we nog kennen van de populaire TV/Muziekzender waar destijds grote artiesten uit de hele wereld aan meededen.

Top2000 UNPLUGGED speelt de muziek die we allemaal kennen van diverse grote artiesten uit diverse genres.

Ga mee op een muzikale reis van o.a. Nirvana tot De Dijk, van Elvis tot Prince, van Robbie Williams tot U2 of van The Eagles tot Bruno Mars. Deze setting is geschikt voor o.a. theaters, poppodia, cafés, feesten, huiskamer- en tuinconcerten.  De live show kan zowel akoestisch als (uit)versterkt worden verzorgd.

Mulders Music Events
Contact

Mulders Music Events

M.Mulders

www.muldersmusicevents.nl

06-38408310

Mulders Music Events

E info@muldersmusicevents.nl
M 06-38408310Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.