Terug naar marktplaats overzicht

Je favoriete piraten zijn terug

Naam aanbieder/vraagsteller
I&L Entertainment
Naam voorstelling
Het grote Piratenconcert
Soort dienst / product
Familievoorstelling
Prijsindicatie
In overleg
Doelgroep
4+
Duur
60
Speelperiode
Zomer 2020
PDF
Omschrijving

Na het succes van Het grote Piratenavontuur zijn je favoriete zeeschurken terug voor een feestelijke show boordevol prachtige liedjes, hilarische momenten, interactieve spellen en vooral…een hoop plezier.

Kom allemaal verkleed naar het theater en leer van Jules, Elise, Kameleon en Pirossa hoe je een echte Piraat kunt worden.

Hijs de zeilen, schip Ahoy en een behouden vaart voor hét familiefeest van deze zomer.

Met Bas de Man, Erwin Dekker, Ilse van den Heuvel en Leon van Uden
Muziek: Bas van den Heuvel (Glennis Grace, Christmas Show e.a.)

I&L Entertainment
Contact

I&L Entertainment

I&L Entertainment Ilse van den Heuvel ilse@il-entertainment.nl 06 17 47 60 44

I&L EntertainmentWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.