Terug naar marktplaats overzicht

Interactieve familievoorstelling Loet Moet

Naam aanbieder/vraagsteller
Ruth Bakker
Naam voorstelling
Loet Moet
Soort dienst / product
Kindervoorstelling
Prijsindicatie
€700
Doelgroep
Vanaf 3 a 4 jaar
Duur
60
Speelperiode
Het hele jaar
Omschrijving

Loet Moet is een grappige en interactieve familievoorstelling vol liedjes en (poppen)spel. Loet zingt, danst en speelt het liefst de hele dag. Maar dat kan niet, want ze moet zoveel. Loet wil niks meer moeten. “Ik doe alleen nog wat ik zelf wil!” Ze sluit zich op in haar kamer, waar ze verdwijnt in haar eigen gekke, sprankelende wereld. Hier ontmoet ze Oma uit het fotolijstje en samen met alle piratenkinderen vaart ze naar haar vader die helemaal in Amerika woont. Maar dan komt Gekke Tante Toos op bezoek… Moet Loet haar slaapkamer weer verlaten? Ruth Bakker is een artistieke duizendpoot. Ze schrijft, acteert, zingt en is poppenspeelster. Ze is geestelijk moeder van het stoere en eigenwijze meisje Loet. Ze won met haar familievoorstelling Loet Moet de Publieksprijs in Nederland en België. Daarnaast werd ze uitgeroepen tot Rabo Talentvolle Theatermaker. Van haar voorstelling Loet Moet schreef ze het gelijknamige kinderboek en bracht ze een DVD uit.

Ruth Bakker
Contact

Ruth Bakker

Ruth Bakker
M 06-4133 2496
E info.ruthbakker@gmail.com
W www.ruthbakker.com

youtube: ikbenloet
facebook: ikbenloet

Ruth BakkerWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.