Naam aanbieder/vraagsteller
Bureau Vanaf 2
Naam voorstelling
Diverse theatrale speeltuinen (2+)
Soort dienst / product
Festival
Prijsindicatie
vanaf € 850,- uitkoop
Doelgroep
2-5 jaar
Duur
240
Speelperiode
2019
PDF
Omschrijving

Veel gezien in theaterfoyers, maar ook buiten mogelijk!

 

Ouders hebben tijd voor een drankje, terwijl hun peuters en kleuters in het gezellige Kabouterbos vol rood-met-wit gestipte paddenstoelen spelen. Toevallig lijken kabouters en peuters een beetje op elkaar en daarom zijn het al gauw dikke vrienden. Zij spelen met natuurlijke materialen: hout sprokkelen, blaadjes verzamelen, boeketjes maken en het grind harken.

‘In het kabouterbos’ is slechts één van de acht speeltuinen. Kijk eens naar onze andere vormgevingen tussen de Peuterfestivals op onze website: klik hier.

Bureau Vanaf 2
Contact

Bureau Vanaf 2

Meer weten? Kijk op www.vanaf2.nl/artiesten of neem vrijblijvend contact met ons op.

Saskia Postma
Bureau Vanaf 2 

saskia@vanaf2.nl 
T 020-636 6860

Bureau Vanaf 2Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.