Terug naar marktplaats overzicht

Huize Ria (The ultimate trip into the music of Herman Brood)

Naam aanbieder/vraagsteller
Huize Ria
Naam voorstelling
The ultimate trip into the music of Herman Brood
Soort dienst / product
Concert
Prijsindicatie
1250 (partageverdeling bespreekbaar)
Doelgroep
Divers
Duur
100
Speelperiode
hele jaar door
Omschrijving

Acht muzikanten met een missie

We maken met het publiek de ultieme trip door de muzikale erfenis van Neerlands grootste rock ’n roll artiest.

Wie zijn we?

Wij zijn acht muzikanten die zich laten inspireren door de muziek van Herman Brood. Samen vormen wij “de beste Herman Brood tribute band van Nederland”, zoals gezegd door Bert van Wieren van Muziekpodium Engelstede in Groningen. De bijzondere bandnaam, Huize Ria, verwijst naar Ria’s men’s club. Hier was Herman Brood een regelmatige gast. Bijzonder gepast, want samen met onze twee zangeressen genaamd Ria brengen wij u het geluid van Herman Brood.

Karakteristiek, energiek en dynamisch. Dat garandeert toch een bijzondere trip door de muzikale erfenis van Herman Brood?

Wat doen we?

We zetten iedere zaal en ieder event op z’n kop. We maken van elk optreden een feestje! Wil je zien en horen hoe we dat doen? Kijk gerust rond op onze website, volg ons op sociale media of nog beter, kom een keer kijken bij een optreden.

Wat kunt u verwachten?

Natuurlijk spelen we de grote hits. Naast de Rock & Roll nummers schuwt de band ook niet van ingetogen nummers als “When I get home” en “My way”. Maar er is nog zoveel meer: stevige rock, blues, funk, reggae, ballads, en ook onze zangeressen laten van zich horen. En dat alles onder het motto van Brood: “Gonna have a party, gonna have a blast”.

Youtube: Huize Ria live

Huize Ria
Contact

Huize Ria

Marcel Snellenburg

E info@huizeria.com
M 06-40145753Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.