Naam aanbieder/vraagsteller
Kindertheater Kijk Haar Nou
Naam voorstelling
Het Snotmysterie
Soort dienst / product
Familievoorstelling
Prijsindicatie
535
Doelgroep
4 t/m 100 jaar en ouder
Duur
60
Speelperiode
doorlopend
Omschrijving

Rudolf de Roerloze is zojuist ridder geworden en daar is hij erg trots op, ook al is hij niet zo handig in het krijgsbedrijf. Toch stuurt de koning hem op een gevaarlijke queeste. Want het koninkrijk wordt bedreigd door de Snotmeester die alles en iedereen “besnot”. En er zijn geen ridders meer, hij is de laatste!
Maar alsof dat niet genoeg ellende geeft, is ook Gwendoline de Schone, de dochter van de koning verdwenen. Rudolf aarzelt geen moment. Hij gordt het zwaard van zijn voorvaderen om, de beruchte “Struikelaar” en gaat op pad. Van Gwendoline fluistert men dat zij voor het laatst gezien is in de buurt van Grobeline de Warse, een verschikkelijke vrouw die iedereen die haar niet zint, besnot. Rudolf heeft geen idee wat dat betekent, maar daar zal hij snel genoeg achter komen.
Bovendien blijkt niet alles te zijn wat je denkt. En niet iedereen is wie hij lijkt te zijn. Wie is de Snotmeester en wat heeft een Kluizenares met dit alles te maken? Waar is Rudolf aan begonnen? Hij kan niet meer terug en Grobeline heeft hem al in de gaten.

Het Snotmysterie is een humorvolle voorstelling met veel vaart, waarin de zoektocht naar jezelf centraal staat.

Kindertheater Kijk Haar Nou
Contact

Kindertheater Kijk Haar Nou

Kindertheater Kijk Haar Nou
Lede 93
3075 HH Rotterdam
T  010-419 7018
M 06-5538 3172 
W www.kijkhaarnou.nl 
E info@kijkhaarnou.nl

productie: Kindertheater Kijk Haar Nou i.s.m. De Kleine Muze Theaterproducties

Kindertheater Kijk Haar NouWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.