Naam aanbieder/vraagsteller
Bureau Vanaf 2
Naam voorstelling
De Sprookjes Revue (3+)
Soort dienst / product
Kindervoorstelling
Prijsindicatie
speciale zomerprijs € 1750,- garantie
Doelgroep
3+
Duur
50
Speelperiode
2019
PDF
Omschrijving

Een onvergetelijk, muzikaal feest voor jong en oud.

Met humorvolle muzikale bewerkingen van bekende sprookjes veroverde ‘Het Kleine Theater’ de afgelopen 5 jaar de harten van veel Amsterdamse gezinnen. Ze zijn hard op weg deze koers door te zetten in de rest van Nederland. Want als je eenmaal een voorstelling van de dames hebt gezien, wil je meer. En dat is de Sprookjes Revue! In deze voorstelling gaan ze een stap verder en groter met een heuse band.

Liever een kleinere voorstelling? Naast deze Sprookjes Revue speelt de groep nog 5 prachtige voorstellingen, waaronder ‘Roodkapje’ en ‘Sneeuwwitje’.

Bureau Vanaf 2
Contact

Bureau Vanaf 2

Meer weten? Kijk op www.vanaf2.nl/artiesten of neem vrijblijvend contact met ons op.

Saskia Postma
Bureau Vanaf 2 

saskia@vanaf2.nl 
T 020-636 6860

Bureau Vanaf 2



Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.