Terug naar marktplaats overzicht

Het Eflje met de Kaplaarzen

Naam aanbieder/vraagsteller
Kindertheater Kijk Haar Nou
Naam voorstelling
Het Elfje met de Kaplaarzen
Soort dienst / product
Kindervoorstelling
Prijsindicatie
435
Doelgroep
4 t/m 10 jaar
Duur
60
Speelperiode
doorlopend
Omschrijving

Els het elfje woont in het bos en doet de hele dag wat ze het liefste doet: dansen. De bewoners van het bos vinden allemaal dat Els goed kan dansen, behalve Razella de plaagheks. Iedere bosbewoner is bang voor Razella. Want ze plaagt iedereen. Razella kan Els niet uitstaan.
Op een kwade dag besluit Razella om Els te pesten, door haar het dansen onmogelijk te maken. Ze raadpleegt haar toverboek. Hieruit haalt ze een toverspreuk waardoor Els voor altijd loodzware kaplaarzen aan haar voeten krijgt. Razella is uiterst tevreden als Els met de zware toverkaplaarzen door het bos strompelt.
Voor Els breekt echter een verdrietige tijd aan. Ze kan nooit meer dansen met die zware kaplaarzen. Hoe moet ze hier toch uitkomen? Misschien kunnen kinderen helpen.
Sebastiaan, de verhalenverteller, denkt dat hij Els met de kinderen wel kan helpen. Maar of dat ook echt lukt, is nog maar de vraag.
    
    
Een eigentijds sprookje over pesten.

Kindertheater Kijk Haar Nou
Contact

Kindertheater Kijk Haar Nou

Kindertheater Kijk Haar Nou
Lede 93
3075 HH Rotterdam
T  010-419 7018 
M 06-5538 3172  
www.kijkhaarnou.nl  
info@kijkhaarnou.nl

productie: Kindertheater Kijk Haar Nou

Kindertheater Kijk Haar NouWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.