Naam aanbieder/vraagsteller
Theatergroep Hilaria
Naam voorstelling
Spannend Aziatisch sprookje
Soort dienst / product
Familievoorstelling
Prijsindicatie
1100
Doelgroep
familievoorstelling vanaf 6 jaar
Duur
60
Speelperiode
zomerperiode
Omschrijving

Een spannend sprookje dat zich ergens afspeelt tussen China en Japan. Een oude kluizenaar bezit een Amulet waarvan mensen beweren dat het toverkracht bezit. Op een dag pikt een reus het Amulet met geweld in. De oude wijze kluizenaar weet uiteindelijk met behulp van een aantal kinderen uit het publiek, het Amulet weer terug te krijgen.

Theatergroep Hilaria
Contact

Theatergroep Hilaria

Rob Strengers
T 070 323 0545
hilaria@freeler.nl 

Rob Bijmans 
T 070 325 0904 
rob.bijmans@gmail.com

Theatergroep HilariaWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.