Terug naar marktplaats overzicht

Hartstocht & Schelmenstreken Commedia dell’arte

Naam aanbieder/vraagsteller
Troupe Colombine / Kijk Haar Nou
Naam voorstelling
Hartstocht & Schelmenstreken Commedia dell'arte
Soort dienst / product
Familievoorstelling
Prijsindicatie
950
Doelgroep
4 t/m 100 jaar en ouder
Duur
60
Speelperiode
doorlopend
Omschrijving

Colombine en Capitano zijn werkelijk gek op elkaar. Maar elke keer als Colombine over trouwen begint, krijgt Capitano het benauwd.
Als ze hier over weer eens ruzie hebben loopt Colombine kwaad weg, een mokkende Capitano achterlatend. Onderweg naar huis komt ze Scaramouche tegen bij de herberg. Hij probeert zoals gewoonlijk haar het hof te maken. Hij wil graag met haar trouwen, want haar vader is rijk. Colombine wijst hem vermoeid weer eens af. Maar dit maal komt ze niet zo gemakkelijk van Scaramouche af.
Hij heeft van een zigeunerin enkel magische drankjes gekocht en in een onbewaakt ogenblik mengt hij zo’n drankje in haar wijn. Op slag is Colombine alles vergeten en begint verdwaasd te dolen door de stad. In een hoekje van de herberg heeft Pierrot alles gezien. Hij voelt dat er iets vreselijk mis is. Hij haast zich om Capitano te halen.
Een spannend avontuur ontrolt zich! Zijn Capitano en Pierrot nog op tijd om Colombine te redden uit de handen van Scaramouche? En wat zijn de plannen van deze geheimzinnige en sinistere figuur? En wie is mamma Talana en wat heeft zij met dit alles te maken?

Troupe Colombine / Kijk Haar Nou
Contact

Troupe Colombine / Kijk Haar Nou

Kindertheater Kijk Haar Nou
Lede 93
3075 HH Rotterdam
T  010-419 7018
M 06-5538 3172  
www.kijkhaarnou.nl  
info@kijkhaarnou.nl

Productie: Kindertheater Kijk Haar Nou i.s.m. Troupe Colombine en de Kleine Muze Theaterproducties

Troupe Colombine / Kijk Haar NouWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.