Naam aanbieder/vraagsteller
Yntze Heida
Naam voorstelling
'A Cure for Anything'
Soort dienst / product
Concert
Prijsindicatie
1500
Doelgroep
muziek/folk liefhebbers - liefhebbers van Ierse muziek
Duur
90
Speelperiode
in overleg
Omschrijving

Komt dat zien, komt dat zien! Harmony Glen’s Irish Folk Extravaganza – a Cure for Anything! “ A Cure for Anything” is een wervelende muzikale theatershow, die u meesleept langs een levenslijn van mistige Ierse melancholie tot uitzinnige Keltische feestvreugde! Zit het leven niet mee? Last van sluimerende kwaaltjes of een donkere wolk aan uw horizon? De muzikale chirurgijnen en pillendraaiers van Harmony Glen hebben het wondermiddel in huis: Irish Folk Extravaganza. Neem het tot u en u gaat gegarandeerd met een blijvende glimlach naar huis! Harmony Glen bestaat uit zes muzikanten/zangers die buitengewoon vaardig zijn op een keur aan instrumenten. Ze hebben het enthousiaste publiek sinds 2005 weten te betoveren met hun unieke stijl en virtuositeit. Hun feelgood folk is gebaseerd op Ierse-Keltische muziek waar regelmatig allerlei andere muziekstijlen doorheen klinken. Ze noemen het zelf “folk met een twist”. Harmony Glen bracht onlangs het vijfde album uit. De vier voorgaande, ontvingen al internationale waardering en maakten Harmony Glen tot een graag geziene gast op festivals en in theaters door heel Europa. Ook heeft dit er o.a toe geleid dat de band in 2013 als eerste en enige band uit Nederland is uitgenodigd voor de ‘wereldkampioenschappen’ Ierse muziek in Dublin. Hoge muzikale kwaliteit, gepaard gaand met een energieke en sprankelende podiumpresentatie maken van een Harmony Glen concert een memorable belevenis.

Yntze Heida
Contact

Yntze Heida

Yntze Heida BANDS & ACTS

Nassaulaan 33
9717 CG GRONINGEN

T +31 (0)50-313 27 21 

www.bands-and-acts.nl 

Yntze HeidaWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.