Terug naar marktplaats overzicht

Goochelshow Hallo wereld in 80 dagen

Naam aanbieder/vraagsteller
Goochelaar Aarnoud Agricola
Naam voorstelling
Goochelshow Hallo wereld in 80 dagen
Soort dienst / product
Kindervoorstelling
Prijsindicatie
497 euro
Doelgroep
Kinderen van 4 t/m 12 jaar en hun (groot)ouders/verzorgers
Duur
75
Speelperiode
hele jaar
PDF
Omschrijving

In deze leuke en leerzame voorstelling neemt Phileas Fogg je al goochelend mee de wereld rond. We doen een stapje terug in de tijd. Mijnheer Fogg vertelt je enthousiast over de beroemde wereldreis in 80 dagen die hij heeft gemaakt in het jaar 1872. Bij de bespreking van elk land waar deze Engelsman is geweest, vertoont hij een verrassende goocheltruc. Zo krijg je op speelse wijze een indruk van andere culturen. Kom, doe mee en geniet van deze bijzondere goochelshow.

KENMERKEN VAN DEZE JEUGDSHOW * educatieve familievoorstelling * met goochelen en buikspreken * door goochelaar en buikspreker Aarnoud Agricola * voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en hun (groot)ouders, verzorgers of leerkrachten * gebaseerd op het beroemde boek van Jules Verne * kinderen doen actief mee in de goochelshow * negen landen komen aan bod * bijzondere kostuums en hoofddeksels * geschikt voor (openlucht)theaters, basisscholen, bibliotheken, dorpsfeesten en kindervakantieweken * gratis werkboek (pdf) beschikbaar

Goochelaar Aarnoud Agricola
Contact

Goochelaar Aarnoud Agricola

Goochelaar Aarnoud Agricola

Keizerstraat 37

3512 EA Utrecht

M 06-3948 9337

E info@goochelaar.biz

Goochelaar Aarnoud Agricola



Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.