Terug naar marktplaats overzicht

Gijs van Rhijn e.a. – Peter en de wolf

Naam aanbieder/vraagsteller
Bureau Van Dam
Naam voorstelling
Peter en de wolf, 3+
Soort dienst / product
Kindervoorstelling
Prijsindicatie
1000
Doelgroep
kinderen 3+
Duur
50
Speelperiode
jan-dec
Omschrijving

Peter en de wolf, voor iedereen vanaf 3 jaar.

Gijs van Rhijn, Japke Hartog  & Ronald Jonker Van opa mag Peter absoluut niet door het tuinhekje naar buiten. Veel te gevaarlijk. Maar Peter is nieuwsgierig en gaat toch het weiland in. Daar staat hem een spannend avontuur te wachten.  

Vertelkunstenaar Gijs van Rhijn, bassist Ronald Jonker en pianiste Japke Hartog frissen het alom geliefde sprookje van Prokofjev uit 1936 op en vullen het aan met nieuwe kinder-kleinkunstliedjes. Swingende liedjes die op speelse wijze het landschap beschrijven, dromerige liedjes om heerlijk op te doezelen en dommelen; stuk voor stuk brengen ze het vogeltje, de eend, de kat, de wolf, opa en natuurlijk de heldhaftige Peter opnieuw tot leven in deze swingende familievoorstelling.  

Over de makers 
Gijs van Rhijn won in 2011 het Leids Cabaret Festival. De jury hing aan zijn lippen vanwege zijn sterke mimiek en dynamiek in zijn verhalen. Mede door zijn jarenlange ervaring in het onderwijs weet hij kinderen moeiteloos mee te krijgen naar de mooiste sprookjeswerelden.   
Japke Hartog is een veelzijdig en bevlogen zangeres en pianiste. Als muzikaal leidster is ze al lang betrokken bij projecten met kinderen en jongeren.  
Ronald Jonker is een gepassioneerd muzikant, erg betrokken bij alles wat hij doet, hij speelde in diverse bands en is basgitaarleraar voor groot en klein.

Bureau Van Dam
Contact

Bureau Van Dam

Bureau Van Dam
Sanne Groot
E sanne@bureauvandam.nl
T 020-221 6291

Bureau Van DamWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.