Naam aanbieder/vraagsteller
Fusemusic vof
Naam voorstelling
Fuse Live
Soort dienst / product
Concert
Prijsindicatie
Vanaf 2000,-
Doelgroep
35-99. Geschikt voor alle leeftijden.
Duur
90
Speelperiode
2019/2020
PDF
Omschrijving


Grenzeloze topformatie in eigen muzikale wereld.


Fuse kwam voor het grote publiek in beeld als huisband van het tv-programma Podium Witteman, maar minder bekend is de route die Fuse sinds hun oprichting in 2012 heeft afgelegd: honderden optredens, van nachtclubs en serene kerken, tot festivalweides en concertgebouwen. De uren op het podium, onder de televisielampen en experimenterend in hun repetitiehok zitten inmiddels in het DNA van Fuse gesleten. 
Het maakt de groep virtuoos en aanstekelijk op elkaar ingespeeld.
In hun optredens neemt Fuse het publiek in no-time mee in hun bijzondere muzikale wereld waarvan je achteraf pas weet dat je er behoefte aan had. Het vonkt, het prikkelt en het schuurt bij de 6 vrienden met hun unieke eigen geluid. Fusemusic vof
Contact

Fusemusic vof

Xander Tempelaar
T 06-4214 0910
E: info@fusemusic.nl / xtempelaar@gmail.com

Fusemusic vofWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.