Naam aanbieder/vraagsteller
Theater Stuiter
Naam voorstelling
Foei vos!
Soort dienst / product
Kindervoorstelling
Prijsindicatie
610,- (excl. reiskosten)
Doelgroep
Kinderen vanaf 4 jaar
Duur
50
Speelperiode
t/m december 2020
PDF
Omschrijving

Een speelse kindervoorstelling over een 700 jaar oude fabel.

 

Ella en Sara hebben geen zin om naar bed te gaan. Hoe kunnen ze slapen als ze het einde van het verhaal niet weten? Mama las het verhaal altijd zo mooi voor. Een verhaal over dieren in een groot bos. Nobel de leeuw, Bruun de beer, Izegrim de wolf, en … Reinaert de vos. De andere dieren vertrouwen Reinaert niet. Nobel, Bruun en Izegrim zijn ook geen lieverdjes, maar met hen weet je waar je aan toe bent. Reinaert is onbetrouwbaar, en plaagt iedereen. Dat kan zo niet langer! Tot hier kunnen Ella en Sara het verhaal moeiteloos naspelen, maar wat gebeurt er verder? Hun moeder heeft het einde nooit kunnen vertellen, maar wel opgeschreven. Ella en Sara besluiten niet te slapen voor ze het einde van het verhaal gevonden hebben.

 

Een speelse voorstelling rond de fabel van Reinaert de vos, met een belangrijke rol voor het publiek. 

Theater Stuiter
Contact

Theater Stuiter

Stichting Theater Stuiter

theater@stuiter.nl

www.stuiter.nl

020-642 88 96

Theater StuiterWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.