Terug naar marktplaats overzicht

Film in het openluchttheater

Naam aanbieder/vraagsteller
Openluchtbioscoop - Filmtechniek bv
Prijsindicatie
€1800-2100
Duur
0
PDF
Omschrijving

Film in het openluchttheater in 2015

Openluchtbioscoop is onderdeel van Filmtechniek bv en is gespecialiseerd in het uitvoeren van filmvoorstellingen in de openlucht op een technisch zo perfect mogelijke wijze. We gebruiken daarvoor echte bioscoop projectoren (DCP met 10.000 tot 32.000 AnsiLumen) wat kwalitatief onvergelijkbaar is met een DVD of Blu Ray projectie. Schermen zijn er in alle maten, van 2 tot 25 meter breed. Geluidssystemen kunnen aan de omstandigheden worden aangepast. Er is keuze uit (bijna) het complete recente aanbod van bioscoop en filmhuis.

De Openluchtbioscoop wil de Nederlandse openluchttheaters aangesloten bij OPENLUCHTTHEATERS.NL (Vereniging Nederlandse Openluchttheaters), voor de zomer van 2015 een bijzonder aanbod doen.

Een voorstelling op zondag, maandag, dinsdag, woensdag of donderdag kost u €1800 (excl. btw en filmhuur). Een voorstelling op vrijdag of zaterdag kost u €2100 (excl. btw en filmhuur). De prijs van de film ligt in het algemeen tussen de €200 en €500, maar er zijn uitzonderingen.

Nu is geen enkel openluchttheater hetzelfde. Er is bij dit aanbod uitgegaan van een goed bereikbaar openluchttheater met een overdekte plek voor de projector en server of een plek waar een bestelauto kan staan van waaruit geprojecteerd kan worden, waar een scherm van 10 x 4 meter (of wat kleiner) kan hangen of staan en waar geen eigen geluidsinstallatie is. We verwachten enige hulp bij op- en afbouw.

Extra voorzieningen, extra bewerkelijk, een groter scherm, grotere geluidsinstallatie vallen buiten dit aanbod.

We bezoeken uw theater altijd vooraf om mogelijkheden en onmogelijkheden te bespreken.

Openluchtbioscoop - Filmtechniek bv
Contact

Openluchtbioscoop - Filmtechniek bv

Filmtechniek bv - Openluchtbioscoop

Kiotoweg 103-107

3047 BG Rotterdam

T 010-462 2321

E info@filmtechniek.nl

 

 

 

 

 

Openluchtbioscoop - Filmtechniek bvWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.