Terug naar marktplaats overzicht

Feestelijk klezmer en balkan concert

Naam aanbieder/vraagsteller
klezmerband Di Gojim
Naam voorstelling
30 jaar Di Gojim
Soort dienst / product
Concert
Prijsindicatie
2200 euro
Doelgroep
iedereen
Duur
90
Speelperiode
eind juni 2019, eind augustus 2019, eind september 2019. Seizoen 2020 in overleg.
Omschrijving

Di Gojim bestaat tegenwoordig uit maar liefst acht muzikanten en een zangeres. Naast frontman en klarinettist Jaap Mulder steelt Alysia van Horik de show. Deze jonge zangeres heeft een stem die kippenvel bezorgd en is letterlijk ‘la grande dame’ tussen het manvolk. Ook twee jonge muzikanten hebben zich bij de band aangesloten; Douwe Nauta (viool) en Ruben Mulder (toetsen) kregen de klezmer met de paplepel ingegoten en staan nu naast hun vaders op het podium. Met nieuw elan en een feestelijk programma vol muzikaal vuurwerk spat het speelplezier er vanaf. Virtuoos, melancholiek en met een gezonde dosis humor.

 

Voor een live impressie klik op de volgende link: https://vimeo.com/294840395

Di Gojim haalde dertig jaar geleden de klezmer naar Nederland en is ondanks woelige culturele tijden altijd overeind gebleven. Het fraaie resultaat van hun geheel eigen stijl; een mix van Jiddisch, Balkan en Gypsy. De huidige jubileumvoorstelling ‘Dertig jaar Di Gojim’ is enthousiast ontvangen. Willen het komende seizoen deze feestelijke concertformule continueren.

Reacties uit publiek:

Ik was er bij, het is dat er geen pannen op het dak lagen anders waren ze er af geweest. Bedankt voor deze mooie middag.”

Fantastisch was het! We hebben genoten.”

Was just awesome”

 

Di Gojim bestaat uit Jaap Mulder, Alysia van Horik, Sjaak van der Reijden, Vincent Knaven, Eric Roelofsen, Jacob Sijtsma, Tseard Nauta, Douwe Nauta en Ruben Mulder.


Di Gojim speelde in New York, Istanbul, Budapest, Jeruzalem, Berlin, Paris, Brussel, Mexico City, Bogota, Wroclaw, Barcelona, Madrid en vele andere steden. Di Gojim werkte samen met Robert Long, Ivo de Wijs, Frans Weisz, Fred Florusse, Ivo Janssen, Frank London, Shura Lipovski, Bente Kahan en actrice Bodil dela Parra. Jaap Mulder was gastmuzikant bij het Internationaal Danstheater.

 

Kijk voor meer informatie op de website www.digojim.com en op Wikipedia voor een fact-check.

 

 

klezmerband Di Gojim
Contact

klezmerband Di Gojim

E-mail: ja.buromulder@gmail.com

Contactpersoon: Jaap Mulder

Telefoon: 06 53778887

klezmerband Di GojimWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.