Terug naar marktplaats overzicht

Héjre Kati – Balkan Klezmer band

Naam aanbieder/vraagsteller
Buro Mulder
Naam voorstelling
Héjre Kati - Balkan Klezmer band
Soort dienst / product
Concert
Prijsindicatie
1650 euro
Doelgroep
iedereen
Duur
90
Speelperiode
in overleg
Omschrijving
Jaap Mulder
Balder ten Cate
Aldert Prast en René Gosse
Jaap Mulder en Tseard Nauta
Héjre Kati - Balkan Klezmer band
Tableau de la troupe

 

Héjre Kati – Balkan Klezmer band bestaat uit vijf gepassioneerde ras-muzikanten die hun sporen hebben verdiend in de wereldmuziek. Bandleider Jaap Mulder speelt al veertig jaar klezmer en mag zich rekenen tot één van de beste klezmer-klarinettisten van Europa. Een concert van Héjre Kati is een belevenis voor iedereen. Opzwepende dans nummers en melancholische ballades, mooie anekdotes en aanstekelijk speel plezier.

Jaap Mulder en Tseard Nauta zijn muzikale partners van het eerste uur. Eind jaren tachtig richtten zij samen Nederlands eerste klezmerband Di Gojim op. De mannen kunnen terugkijken op een prachtige carrière binnen Nederland en ver daar buiten.
Balder ten Cate is een internationaal bekende cymbalist en snaren-bespeler. Slagwerker René Gosse kreeg de onregelmatige maatsoorten met de paplepel ingegoten en Aldert Prast, de benjamin van de band, studeerde accordeon op het Haags conservatorium. Allen spelen in andere (internationaal opererende) ensembles.

Jaap Mulder – klarinet, saxofoon, zang

Aldert Prast – accordeon

Tseard Nauta – contrabas, multi-instrumentalist

Balder ten Cate – cymbalom, multi-instrumentalist

René Gosse – slagwerk.

 

* Héjre Kati is een Czardas van de Joods-Hongaarse componist en violist Jeno Hubay. De naam betekent mooie Katarina (Katja).

Buro Mulder
Contact

Buro Mulder

Nvt

Jaap Mulder

E Contact@buromulder.com
M +31653778887Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.