Terug naar marktplaats overzicht

Feestelijk klezmer en balkan concert

Naam aanbieder/vraagsteller
Dutch Klezmer Collective
Soort dienst / product
Concert
Prijsindicatie
1000 tot 5000 euro
Doelgroep
iedereen
Duur
90
Speelperiode
in overleg.
Omschrijving

Dutch Klezmer Collective is een kollektief bestande uit professionele en gepassioneerde muzikanten. Alle leden zijn gepokt en gemazeld in het Nederlandse balkan & gypsy circuit en/of binnen de Jiddische muziek en klezmer. De muzikanten dagen elkaar uit en verrassende bezettingen zorgen voor nieuwe energie.

Dutch Klezmer Collective is voltallig te boeken en staat garant voor een dampend dansfeest.
Op maat kunnen samenstellingen worden gemaakt waarbij het aantal leden flexibel is.

Dutch Klezmer Collective
Contact

Dutch Klezmer Collective

E-mail: ja.buromulder@gmail.com

Contactpersoon: Jaap Mulder

Telefoon: 06 53778887

Jaap Mulder

E ja.buromulder@gmail.com
M 0653778887Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.