Terug naar marktplaats overzicht

Fay Lofsky, Remko Vrijdag, Cor Bakker

Naam aanbieder/vraagsteller
De Zee
Naam voorstelling
Zwaaien met je onderbroek
Soort dienst / product
Kindervoorstelling
Prijsindicatie
1500
Doelgroep
ouders en kinderen
Duur
55
Speelperiode
29/6-20/7/2020
Omschrijving

COR BAKKER, FAY LOVSKY & REMKO VRIJDAG

Voorstelling:
Zwaaien met je onderbroek
Familieconcert met liedjes van Harry Bannink

Harry Bannink. Wie is er niet mee opgegroeid?
De componist van al die fantastische liedjes uit kinderprogramma’s als Sesamstraat, Ja Zuster, nee zuster, De film van Ome Willem en Het Klokhuis.
Samen met tekstschrijvers als Willem Wilmink, Hans Dorrestijn en natuurlijk Annie MG Schmidt schreef hij er misschien wel duizenden.

Cor Bakker, Fay Lovsky en Remko Vrijdag spelen en zingen in een fantastisch theaterconcert de allerleukste, liefste, stoutste en ontroerendse liedjes uit dit enorme repertoire. Dus kom met de hele familie en zing uit volle borst mee met Bannink klassiekers als Stroei Voei, De kat van Ome Willem, Op de Step en M’n Opa.
En: er mag getwispt worden!

De Zee
Contact

De Zee

De Zee Theaterproducties 0653413314 marijke@dezee.nl

De ZeeWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.