Terug naar marktplaats overzicht

Familievoorstelling Loet broedt

Naam aanbieder/vraagsteller
Ruth Bakker
Naam voorstelling
Loet broedt
Soort dienst / product
Kindervoorstelling
Prijsindicatie
€750
Doelgroep
Voor iedereen van 3 a 4 jaar
Duur
60
Speelperiode
Het hele jaar
Omschrijving

Loet broedt is een interactieve en muzikale theatervoorstelling, vol humor, een vleugje spanning en schimmenspel.. Loet broedt vertelt een zeer herkenbaar verhaal over het stoere meisje Loet. Ken je het gevoel dat je iets heel graag wilt? En er niet langer op kunt wachten? Loet heeft daar ook last van. Vandaag wil ze een broertje! Maar haar moeder is veel te druk om te luisteren en haar vader kan ook al niet helpen, want die werkt helemaal in Italië. Loet verstopt zich op zolder. Samen met alle kinderen broedt ze op een plan om een broertje te krijgen. Of is een zusje leuker? Of een… Maar dan ontdekt Loet dat ze niet alleen is op zolder. Loet is bedacht en wordt gespeeld door artistieke duizendpoot Ruth Bakker. Ze schrijft, acteert, zingt en is poppenspeelster. Ze is geestelijk moeder van het stoere en eigenwijze meisje Loet. Ze won met Loet de Publieksprijs in Nederland en België en daarbij werd ze uitgeroepen tot Rabo Talentvolle Theatermaker. Ruth staat bekend om haar enthousiasme en de sterke band die ze binnen korte tijd met haar publiek creëert.

Ruth Bakker
Contact

Ruth Bakker

Ruth Bakker
M 06-4133 2496
E info.ruthbakker@gmail.com
W www.ruthbakker.com

Youtube: ikbenloet
Facebook: ikbenloet

Ruth BakkerWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.