Terug naar marktplaats overzicht

Familievoorstelling De Sprookjeskoningin

Naam aanbieder/vraagsteller
Ruth Bakker
Naam voorstelling
De Sprookjeskoningin
Soort dienst / product
Kindervoorstelling
Prijsindicatie
€900
Doelgroep
Iedereen vanaf 4 jaar
Duur
55
Speelperiode
Het hele jaar
Omschrijving

De Sprookjeskoningin is een muzikale familievoorstelling met leuke karakters en een vleugje spanning. Er was eens een Sprookjeskoningin (gespeeld door actrice en auteur Ruth Bakker). Zij is al haar sprookjes kwijt. Zij roept de hulp in van de troubadour (gespeeld door muzikant en auteur Ad Grooten) die samen met de kinderen op zoek gaat naar de sprookjes. Daarbij krijgen zij de hulp van Kraantje de Kraanvogel, een slome rups en een stinkende trol. Maar dan komt er een heks op hun pad en tovenaar Tornado heeft ook een eigen plan. Zullen zij de sprookjes op tijd terugvinden, zodat iedereen weer lang en gelukkig kan leven? De Sprookjeskoningin is gebaseerd op het gelijknamige boek geschreven door Ad Grooten met illustraties van Martijn van der Linden. In de voorstelling speelt Ad meerdere instrumenten en Ruth zingt en speelt uiteenlopende rollen in (poppen)spel. Ad Grooten ken je o.a. van Paul van Loon, Pater Moeskroen en Mannen van Naam. Ruth Bakker ken je o.a. van haar voorstellingen en boek rondom Loet en Dikkie Dik en zijn vriendjes met Dirk Scheele.

Ruth Bakker
Contact

Ruth Bakker

Ruth Bakker
M 06-4133 2496
E info.ruthbakker@gmail.com
W www.ruthbakker.com

Ruth BakkerWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.