Terug naar marktplaats overzicht

Familievoorstelling

Naam aanbieder/vraagsteller
THEATER ZONDER BLABLA
Naam voorstelling
Wie wie oui!?
Soort dienst / product
Cabaret & Kleinkunst
Prijsindicatie
op aanvraag
Doelgroep
4 t/m 80 jaar
Duur
0
Speelperiode
hele jaar
Omschrijving

Een spannend verhaal met korte onderdelen. Tijdens het spel wordt absurditeit werkelijkheid. Martin speelt met thema’s als vriendschap, eigenwaan, onzekerheid en dromen.  Het is een mime- en clownerievoorstelling met heel veel humor.

THEATER ZONDER BLABLA
Contact

THEATER ZONDER BLABLA

THEATER ZONDER BLABLA

MARTIN FORGET

info@martinforget.nl

06-49852932 

THEATER ZONDER BLABLAWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.