Terug naar marktplaats overzicht

Familieshow Anders met Sander

Naam aanbieder/vraagsteller
Sander Ketels Entertainment
Naam voorstelling
Anders met Sander
Soort dienst / product
Familievoorstelling
Prijsindicatie
€595,00 - €850,00
Doelgroep
Kinderen en families
Duur
1x 60 minuten of 2x 45 minuten
Speelperiode
Het hele jaar
PDF
Omschrijving

Anders met Sander is de meest unieke en gevarieerde kindershow van Nederland!

Sander is al sinds 2005 toonaangevend op het gebied van kinderentertainment. Deze originele, gevarieerde en interactieve kindershow kenmerkt zich door de gouden formule van verbluffende goocheltrucs, herkenbare mee-zing liedjes, een unieke buikspreekact en een daverende ballonnenparade. Deze veelzijdige professional maakt van ballonnen de meest uiteenlopende figuren en iedereen maakt kans om zo’n fraai fantasiefiguur mee naar huis te nemen.

Zijn unieke en afwisselende kindershows maken Sander terecht tot één van de meest gevraagde entertainers van dit moment. Hij weet perfect hoe hij de aandacht van de kinderen krijgt en hoe hij deze de gehele show kan behouden. Tijdens deze show maakt Sander geen gebruik van een assistente, maar hij haalt kinderen uit het publiek om hem te assisteren. Het is een vrolijke en energieke kindershow die je laat lachen aan de lopende band en staat garant voor één of twee uur lekker gek doen.

Deze show is voorzien van professioneel geluid en een groot showdecor van 8,4 breed en 2,65 hoog (of 6,4 of 4,4 breed).

Nieuwsgierig? Bekijk de video!
https://www.youtube.com/watch?v=ByI7P8wMT74&t=1s

Sander Ketels Entertainment
Contact

Sander Ketels Entertainment

Sander Ketels

E info@sanderketels.nl
M 026-3119152Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.