Terug naar marktplaats overzicht

Esther Pelgrom – Promises to go (tryout)

Naam aanbieder/vraagsteller
Bureau Damen en de Heer
Naam voorstelling
Esther Pelgrom - Promises to go (tryout)
Soort dienst / product
Muziek
Prijsindicatie
Garantiesom € 1800,- met partageverdeling 70/30 en afrekenprijs € 17,50
Speelperiode
Zomer 2021
Omschrijving

Met het theaterconcert ‘Promises to go’ belooft Esther samen met haar 4-koppige band een verrassende avond vol kleur. Haar eigen werk laat haar veelzijdigheid goed uitkomen. Ze houdt van lekker veel reuring op het podium. Een klein sfeervol liedje, groovende rocksong en symfonische kleuren. Haar songs zijn heel verhalend en de muziek sluit hier naadloos op aan. Thema’s zoals hoop, inspiratie, en passie zullen op een herkenbare wijze de revue passeren. Esther laat zich zich van een kwetsbare kant zien, maar ze gaat daarnaast ook een gezonde dosis humor en zelfspot niet uit de weg.

https://youtu.be/KhXdV79p2-8

Promo: https://youtu.be/efg14XSqCpg

Bureau Damen en de Heer
Contact

Bureau Damen en de Heer

Holstraat 77
5654 BN Eindhoven

Marsha Damen

E info@damendeheer.nl
M 0627494410Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.