Terug naar marktplaats overzicht

Een muzikaal sprookje over vooroordelen en grenzeloze liefde

Naam aanbieder/vraagsteller
Jaap Mulder en leden van Dutch Klezmer Collective
Naam voorstelling
Over de brug
Soort dienst / product
Familievoorstelling
Prijsindicatie
1250
Doelgroep
Vanaf bovenbouw primair onderwijs
Duur
50
Speelperiode
in overleg.
Omschrijving

“Over de brug” is een modern sprookje over liefde die geen grenzen kent. Verschillen in cultuur, afkomst en geloof kunnen worden overbrugd………als je de moed hebt.

David Deeskant woont in het stadje Land ter Fant. Het stadje wordt in twee delen verdeeld door een brede rivier. Aan de ene kant woont de familie Deeskant en aan de overzijde de familie Overtoom. Door een ruzie is de brug die beide delen verbond, vernield. Eigenlijk kom je nooit aan de overkant, want Deeskanters praten niet met Overtomers. Op een dag ziet David een heel mooi meisje. Hij wordt verliefd tot over zijn oren. Maar zij woont aan de overkant……..

De voorstelling wordt ook gespeeld met medewerking van lokale harmonie of fanfare en/of kinderkoor. Neem gerust contact op.

Jaap Mulder en leden van Dutch Klezmer Collective
Contact

Jaap Mulder en leden van Dutch Klezmer Collective

Website: www.buromulder.com

E-mail: ja.buromulder@gmail.com

Contactpersoon: Jaap Mulder

Telefoon: 06 53778887

Buro Jaap Mulder

E ja.buromulder@gmail.com
M 0653778887Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.