Terug naar marktplaats overzicht

Een heerlijk Piraten avontuur boordevol spetterende muziek

Naam aanbieder/vraagsteller
I&L Entertainment
Naam voorstelling
Het Grote Piraten Avontuur
Soort dienst / product
Familievoorstelling
Prijsindicatie
1500,- garantiesom
Doelgroep
4+
Duur
60
Speelperiode
Zomer 2017
PDF
Omschrijving

De makers van de familiemusicals Arthur en de strijd om Camelot en Robin Hood en het verdwenen goud zijn terug met een voorstelling, speciaal voor de Nederlandse openluchttheaters. Het Grote Piraten Avontuur. Beide voorstellingen werden genomineerd voor de musicalworld-award in de categorie ‘Beste familiemusical van Nederland en België’. Jules is helemaal fan van Piraten. Als hij op een avond op zijn zusje moet passen terwijl zijn ouders weg zijn, wordt zij ontvoert door de beroemde Kapitein Balthasar. Volgens de kapitein is de baby de sleutel naar de schat van de zeven zeeën. Met behulp van de mooie Piraat Paaie gaat Jules op zoek naar zijn zusje. Hier start een spannend avontuur vol heldendaden, zwaardgevechten, humor, romantiek en fantastische liedjes. Een zeewaardig feest voor de hele familie.

I&L Entertainment
Contact

I&L Entertainment

I&L Entertainment
Venetiëkade 13
5237 EW 's-Hertogenbosch

Ilse Spruijt, Algemeen directeur
M 06 1747 6044
E ilse@il-entertainment.nl

Leon van Uden, Creatief directeur
M 06 8115 0412
E leon@il-entertainment.nl

Algemeen:
E info@il-entertainment.nl
W www.il-entertainment.nl

I&L EntertainmentWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.