Terug naar marktplaats overzicht

Eddy Zoey – HITS from Heaven 2

Naam aanbieder/vraagsteller
TripleT Agency
Naam voorstelling
Eddy Zoey – HITS from Heaven 2
Soort dienst / product
Concert
Prijsindicatie
op aanvraag
Doelgroep
muziekliefhebbers en jongeren
Duur
100
Speelperiode
hele seizoen
Omschrijving

De laatste jaren zijn ons veel grote muziekhelden ontvallen. Grote legendes als Tom Petty, Prince, George Michael, David Bowie, Avicii, BB King en Chuck Berry zullen lijfelijk niet meer aanwezig zijn, maar hun beste songs en meest indrukwekkende opnames zijn blijvend.

Eddy Zoëy brengt met zijn EddyZoëyBand al die hemelse HITS rechtstreeks in het theater met zijn show HITS From Heaven 2. Natuurlijk gaat het spelen van die HITS From Heaven gepaard met verkwikkende storytelling, gekke anekdotes, verhelderende uitleg en onverwachte weetjes. Bezoekers van zijn eerdere shows weten dat dit ontzettend leuk, gezellig, hilarisch en zelfs verrassend leerzaam is.

Voor de nieuwsgierige theaterliefhebber is een avond bij Eddy Zoëy in ’t theater een kans om aan te grijpen. Geniet in HITS From Heaven 2 van een verzameling van heuse evergreens, pakkende wereldhits, strak muzikantenwerk en bijzondere verhalen van Eddy Zoëy mét de EddyZoëyBand!

TripleT Agency
Contact

TripleT Agency

Postbus 101 ● 3700 AC ● Zeist

jeanpaul@tripletagency.nl

TripleT AgencyWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.