Naam aanbieder/vraagsteller
Sharon Niessen
Naam voorstelling
Rondom de Romantiek
Soort dienst / product
Concert
Prijsindicatie
€ 1200 incl btw
Doelgroep
30+ (klassieke muziekliefhebbers)
Duur
60
Speelperiode
0
Omschrijving

Duo Wijers-Niessen
Martine Wijers, viool & Sharon Niessen, piano

Het concert heeft als thema ‘Rondom de Romantiek’. Duo Wijers-Niessen zal werken spelen van o.a. Brahms, Franck en zal een uitstapje maken naar het Impressionisme..

Het duo Martine Wijers en Sharon Niessen speelt al 12 jaar samen en vormt een hechte eenheid. Het is een bijzonder duo, niet alleen omdat zij al zo lang een duo vormen maar ook omdat Wijers een zeer goede pianiste is. Dat betekent dat de concerten worden gecombineerd met vierhandig of twee piano’s. Beide musici zijn cum laude afgestudeerd aan het Conservatorium Maastricht en Fontys Conservatorium Tilburg en hebben prijzen gewonnen tijdens nationale en internationale concoursen.

Sharon Niessen
Contact

Sharon Niessen

Sharon Niessen
T 06-1229 3416
E info@sharonniessen.com

Sharon NiessenWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.