Naam aanbieder/vraagsteller
Theater Stuiter
Naam voorstelling
Droomfeest
Soort dienst / product
Familievoorstelling
Prijsindicatie
610,- (excl. reiskosten)
Doelgroep
Kinderen vanaf 4 jaar
Duur
60
Speelperiode
t/m december 2020
PDF
Omschrijving

Een zomerse komedie over een feest

Helena gaat een feest geven. Groot en leuk. Oké, aan de slag. Wel of geen ballonnen? Welke muziek kiest ze en wat moet ze aan? Chips, leverworst of worteltjes als hapjes? Lies eet geen vlees, Herman mag van zijn ouders niets met suiker, Mia vindt groente en fruit vies, terwijl Hibah juist supergezond eet. Dan is er nog de belangrijkste vraag: wie mag er komen? Sowieso Lies en haar vrienden, en … Dem. Dem is heel leuk. Maar als Dem komt, blijft Lies weg. En een feest zonder Lies is absoluut niet cool. Dan kun je net zo goed geen feest geven. Helena komt er niet uit. Ze kan wel wat hulp gebruiken voor haar feest.

DROOMFEEST is een bewerking van MIDZOMERNACHTDROOM van William Shakespeare, met een belangrijke rol voor het publiek.

De voorstelling is voor iedereen vanaf 4 jaar.

Theater Stuiter
Contact

Theater Stuiter

Stichting Theater Stuiter

theater@stuiter.nl

www.stuiter.nl

020-642 88 96

 

Theater StuiterWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.