Naam aanbieder/vraagsteller
Bureau Vanaf 2
Naam voorstelling
In Holland staat een huis (2-7 jr)
Soort dienst / product
Kindervoorstelling
Prijsindicatie
div. partagemogelijkheden, uitkoop in overleg
Doelgroep
2-7 jaar
Duur
60
Speelperiode
2019
PDF
Omschrijving

Een spiksplinternieuwe voorstelling!

Afgelopen zomer was Dirk Scheele in de bioscopen te zien in zijn eigen film ‘Op stap met Dirk Scheele’. Komend jaar tourt hij met een spiksplinternieuwe voorstelling.

Dirk Scheele maakt en zingt al 25 jaar zijn eigen kinderliedjes. Hij heeft inmiddels al zo’n 400 nummers geschreven. Nu vindt hij het tijd om eens in de geschiedenis te duiken. In een groot meezingfeest voor jong en oud speelt hij de allerleukste Oudhollandse, Nieuwhollandse en eigen liedjes. En dat allemaal op z’n Dirks!

Natuurlijk komen grote Oudhollandse hits zoals Ik zag 2 beren, Op een grote paddenstoel en De wielen van de bus voorbij, maar ook een paar ‘Nieuwhollandse’ liedjes; Hoe zouden liedjes uit andere culturen klinken in het Nederlands? En lukt het Dirk om samen met de kinderen in de zaal zelfs een heel nieuw kinderliedje te maken? Ook Dirks eigen kinderhits zullen uiteraard niet ontbreken. 

Bureau Vanaf 2
Contact

Bureau Vanaf 2

Meer weten? Kijk op www.vanaf2.nl/artiesten of neem vrijblijvend contact met ons op.

Saskia Postma
Bureau Vanaf 2 

saskia@vanaf2.nl 
T 020-636 6860

Bureau Vanaf 2Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.