Terug naar marktplaats overzicht

Dennis van der Sanden in Concert

Naam aanbieder/vraagsteller
Dennis van der Sanden
Naam voorstelling
Dennis van der Sanden in Concert
Soort dienst / product
Concert
Prijsindicatie
€800,-
Doelgroep
Volwassenen
Duur
90
Speelperiode
Hele seizoen
Omschrijving

Dennis van der Sanden is nog slechts 20 jaar oud maar nu al een virtuoos gitarist.
Dennis heeft zich in zeer korte tijd de fingerstyle techniek eigen gemaakt. Bij deze stijl speelt hij tegelijkertijd zowel de melodielijn als de begeleidende baslijn van een muziekstuk.
Hij mag zich als gitarist inmiddels rekenen tot de top van Nederland. Naast eigen muzikale composities speelt Dennis ook graag werken van Tommy Emmanuel, Harry Saksioni en andere hedendaagse gitaristen ook neemt u graag mee terug in de tijd van Chet Atkins en Jerry Reed.
Dennis omlijst zijn optreden graag met verhalen over zijn muziek en zijn avonturen als muzikant in zijn nog relatief jonge carrière op een ontspannen manier aangevuld met leuke (gitaar) grappen.

Dennis van der Sanden
Contact

Dennis van der Sanden

Dennis van der Sanden
Korenlaan 37
5491 NE Sint-Oedenrode
E: dennis@dennisvandersanden.nl
T: 06-2802 1174

Dennis van der SandenWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.