Naam aanbieder/vraagsteller
stichting de groene Ruimte
Prijsindicatie
€100,00
Duur
0
Omschrijving

Doeken zijn gebruikt voor de voorstelling Ronja het Roverswicht. In het openluchttheater in Borger. Zijn voor zien van metalen ringen voor ophangen en verschuiven. Aan onderzijde voor stabilisatie. In goede staat en worden op rop geleverd.

stichting de groene Ruimte
Contact

stichting de groene Ruimte

J.C. van Velden
E info@openluchttheater-borger.nl 
M 06-1250 8613

stichting de groene RuimteWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.