Terug naar marktplaats overzicht

De spannende en hilarische familiemusical wegens succes verlengd

Naam aanbieder/vraagsteller
I&L Entertainment
Naam voorstelling
Het Grote Piraten Avontuur
Soort dienst / product
Musical
Prijsindicatie
1500,- garantiesom ex.
Doelgroep
4+
Duur
60
Speelperiode
zomer 2018
PDF
Omschrijving

Het Grote Piraten Avontuur is een spannende familiemusical vol spetterende muziek, zeewaardige avonturen en een flinke vloedgolf humor.
De vader van Jules is op mysterieuze wijze verdwenen terwijl hij op zoek was naar de schat der zeven zeeën. Sinds die dag doet Jules er alles aan om aanwijzingen te verzamelen en erachter te komen waar zijn vader is. Als hij tijdens een warme zomeravond op zijn zusje moet passen wordt zij ontvoert door de gemene Piraat Pirossa. Hij denkt dat zij de sleutel is om de beroemde schat te vinden. Samen met de stoere Piraat Elize moet Jules de piratenwereld induiken om zijn zusje te redden.

I&L Entertainment is tweemaal genomineerd voor een musicalworld-award in de categorie ‘Beste familieproductie in Nederland en België’ voor Arthur en de strijd om Camelot en Robin Hood en het verdwenen goud. Momenteel maken ze een tour door Nederland met de musical ‘Toms Magische Speelgoedwinkel’ en de tragikomedie ’n Zomer Zonder Vrouw…in Grou met Ernst Daniel Smid en Bartho Braat.

I&L Entertainment
Contact

I&L Entertainment

I&L Entertainment
Venetiëkade 13
5237 EW 's-Hertogenbosch

Ilse Spruijt
Algemeen directeur
M +31 6 17 47 60 44
E ilse@il-entertainment.nl

I&L EntertainmentWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.