Terug naar marktplaats overzicht

De kleine zeemeermin

Naam aanbieder/vraagsteller
Theatergroep Frits
Naam voorstelling
De kleine zeemeermin
Soort dienst / product
Cabaret & Kleinkunst
Prijsindicatie
900
Doelgroep
families
Duur
120
Speelperiode
juni-juli-aug (voornamelijk juli)
Omschrijving
Mijlenver onder het zeeoppervlak, dieper nog dan waar de beste onderzeeër komen kan, is het water zo blauw als de blauwste lucht op een prachtige zomerdag. Op de bodem groeien de mooiste planten en bloemen. Vissen met de fraaiste kleuren zwemmen er af en aan. En daar, in die diepte, wonen de zeemeermensen. 
De zee wordt geregeerd door koning Henk, een dappere, sterke zeemeerman. Hij heeft drie dochters die stuk voor stuk echte schoonheden zijn. Zijn jongste dochter, Aurely, is de mooiste van allemaal. Ze heeft de leeftijd bereikt waarop ze, net als haar zussen, naar boven mag zwemmen om te zien wat er boven het zeeoppervlak gebeurt. Aurely wil zo graag zien hoe de wereld van de mensen eruit ziet, maar koning Henk verbiedt het haar. Hij is kwaad op de mensen, omdat ze al hun afval zomaar de zee in gooien, waardoor zijn koninkrijk steeds kleiner wordt. Als Aurely stiekem toch naar boven zwemt, ziet ze de mooie prins Ralph en ze is in één klap stápelverliefd op hem. Maar hoe kan een zeemeermeisje, dat het land niet op kan, het hart van een mensenprins veroveren? Er is maar één oplossing. Aurely zal de hulp in moeten schakelen van de gemene zeeheks Mortua. Maar of dat nu zo’n slim idee is? 

Theatergroep Frits speelt ‘De Kleine Zeemeermin’, een vrolijke, spannende, muzikale en verrassende voorstelling voor jong en oud.  
Theatergroep Frits
Contact

Theatergroep Frits

theatergroepfrits@gmail.com

06-24168607

Word vrienden op Facebook!  

Theatergroep FritsWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.