Naam aanbieder/vraagsteller
Theater Van Santen
Naam voorstelling
De Kleine Prins
Soort dienst / product
Familievoorstelling
Prijsindicatie
€ 1.250,- excl. reiskosten en 9% btw
Doelgroep
familie 6+
Duur
60
Speelperiode
t/m december 2020
Omschrijving

De Kleine Prins ~ minimusical

De Kleine Prins woont op een kleine planeet met een roos en drie vulkaantjes, waarvan er twee werken en de derde niet – nou ja, je weet maar nooit! Hij is de hele dag bezig met het verzorgen van zijn planeet. Op een dag verlaat de prins zijn planeet om te zien hoe de rest van het heelal eruit ziet. Op zijn avontuurlijke reis naar andere planeten komt hij een aantal bijzondere volwassenen tegen. Hij ontmoet o.a. een Koningin, een ijdeltuit, een aardrijkskundige, een muzikant, een zakenman en een lampopsteker. Tenslotte komt hij op de planeet aarde, waar hij in de Sahara een vliegenier ontmoet die met motorpech is geland. De Vliegenier heeft nog maar voor een aantal dagen water en moet in die tijd zijn vliegtuig weer aan de praat krijgen…………… De Kleine Prins gaat hem helpen en beleeft meer dan hij ooit voor mogelijk had gehouden………

De Kleine Prins is een minimusical. Een voorstelling gebaseerd op het bekende boek De Kleine Prins van Antoine de Saint – Exupéry, Franse schrijver en vliegenier (1900 – 1944). Het verhaal bezit alle kwaliteiten om kinderen en ook grote mensen te laten wegdromen in fantasieën die geen grenzen kennen. Hopelijk zullen allen die dit sprookje – dat nu reeds gerekend mag worden tot de klassieke literatuur – ter hand nemen, het niet enkel lezen, maar ook werkelijk de lachende kleine prins, het kind met de gouden haren, tegenkomen. De Kleine Prins – minimusical is een originele en vrije bewerking van John van Santen. Theater Van Santen zal op een sprankelende en speelse manier de sferen creëren, waarin De Kleine Prins en andere figuren tot leven komen. Een mooie voorstelling met live muziek, dans en zang. Ook de nodige humor, zoals u van Theater Van Santen gewend bent, zal niet ontbreken!

De Kleine Prins: “Grote mensen willen soms iets worden wat ze eigenlijk al zijn. Ze begrijpen nooit iets uit zichzelf en het is vervelend hen alles uit te moeten leggen”!

Klik hier voor een video-impressie.

Theater Van Santen
Contact

Theater Van Santen

Stichting Theater Van Santen
G.B. de Vroomenstraat 2
2172 SN Sassenheim

John van Santen

info@theatervansanten.nl
M 06-2514 3323

Theater Van SantenWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.