Naam aanbieder/vraagsteller
PYURE Jos van Rens
Naam voorstelling
Kietelsteen
Soort dienst / product
Muzikaal theater
Prijsindicatie
€ 395,00 inclusief reis- en materiaalkosten, exclusief BTW
Doelgroep
Luisterpubliek
Duur
twee maal 45 minuten exclusief pauze
Speelperiode
heden tot en met 2023
PDF
Omschrijving
Muzikaal theaterprogramma
PYURE Jos van Rens
Contact

PYURE Jos van Rens

Dorpstraat 9, 6099 BH Beegden

Jos van Rens

E info@pyure.me
M 0642410631Website
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.