Naam aanbieder/vraagsteller
Kindertheater Kijk Haar Nou
Naam voorstelling
De Droomwevers
Soort dienst / product
Familievoorstelling
Prijsindicatie
535
Doelgroep
4 t/m 100 jaar en ouder
Duur
60
Speelperiode
doorlopend
Omschrijving

Het is een stormachtige avond als Paul en Lotte samen zitten te lezen op hun slaapkamer. Zoals zo vaak verzinnen ze samen een verhaal. Want echte avonturen kunnen ze niet beleven. Ze mogen van hun ouders ook bijna niks. Lotte bedenkt daarop een verhaal waarin ze met hun bed overal naar toe vliegen.
Maar plots, midden in hun spel, gebeurt het! Het bed beweegt! Vreemde geluiden vullen de kamer. Voor ze het goed en wel beseffen is het bed er met hen echt vandoor. Ze belanden in het Woeste Land.
Waar moeten ze heen? Hoe moeten ze terug. Haast is geboden want achter hen duikt een draak op met reuze honger. Dit is het begin van een wel heel spannend avontuur.
Om thuis te komen moeten ze langs vele vreemde figuren. De Heks van Lelijk en Dom, Gnarf de Trollenkoning en de geheimzinnige Spiegelvrouw. Paul en Lotte zijn best bang, hoe moet dit aflopen?

De Droomwevers is een spannende voorstelling vol vaart en humor, die laat zien hoe je onverwachts boven je eigen angsten kan uitgroeien.

Kindertheater Kijk Haar Nou
Contact

Kindertheater Kijk Haar Nou

Kindertheater Kijk Haar Nou
Lede 93
3075 HH Rotterdam
T  010-419 7018
M 06-5538 3172  
www.kijkhaarnou.nl  
info@kijkhaarnou.nl

productie: Kindertheater Kijk Haar Nou i.s.m. De Kleine Muze Theaterproducties

Kindertheater Kijk Haar NouWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.